Vlechtwerk & Papier

Speciaal voor jou gemaakt

Wat ben ik trots op de nieuwe bloemenkransen van de Bloemenier! De mooiste bloemen van papier, verzameld op een cirkel van gevlochten riet.

Krans met bloemen van papierNet als een boeket met verschillende bloemen bij elkaar, versterken ook de kwaliteiten van verschillende mensen elkaar. Voor de ontwikkeling van de bloemenkransen werk ik samen met de beste vlechtwerkvormgeefster van Nederland: Esmé Hofman. Esmé heeft een traditionele vlechtopleiding gevolgd en werkt veel samen met ontwerpers. Ze kan maatwerk tot op de millimeter leveren en niets is haar te gek. Een samenwerking om van te dromen dus!

HANDGEMAAKT
Afhankelijk van de uiteindelijke maat kiest Esmé de juiste diktes riet en geeft deze een stoombadje. Zo is het riet makkelijk te vlechten tot een mooi gevormde cirkel. Ik maak elke papieren bloem met de hand en geef hem een gouden knopje. De bloemen schik ik vervolgens over de krans, precies zoals bij het bloemenschikken met verse bloemen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een mooi plekje uitkiezen!

VOOR THUIS, BRUILOFTEN OF EEN ETALAGE
De bloemenkransen zijn er in drie maten. Benieuwd naar meer foto’s en prijzen? Neem dan een kijkje in de webshop. We maken ook kransen op maat voor bijvoorbeeld je bruiloft, een etalage of grotere stylingprojecten. Stuur gerust een mailtje voor meer informatie of het opmaken van een offerte.