Papieren Plukgeluk

Blog door Jenny Meerman van Huisgeluk

bloemen detail

Styliste Jenny Meerman heeft oog voor details. Haar projecten zijn persoonlijk, kleurrijk en lekker fris. Onder de naam Huisgeluk helpt ze je met inrichting, geeft ze advies en blogt ze over haar werk.

Wat opvalt als je een kijkje neemt op haar Instagram? Bloemen. Héél véél bloemen. Jenny is dan ook dol op een goede bos op tafel: gekregen, gekocht of geplukt. Haar hastag #plukgeluk2018 is enorm populair op Instagram en levert de mooiste foto’s op. Neem vooral een kijkje en laat je inspireren door al het moois dat gewoon in de Nederlandse berm groeit.

De match tussen Huisgeluk en de Bloemenier is duidelijk: natuur is een eindeloze bron van inspiratie. Ik trakteerde Jenny op een pakket Groot Stapelblaadjes. En wat heeft ze er een feest van gemaakt! Op haar blog lees je alles over haar avontuur met de papieren bloemen. Jenny: ‘Met een beetje liefde en aandacht is het eindresultaat verbluffend mooi.’

Benieuwd hoe je jouw papieren bloemen een plekje in je interieur kunt geven? Jenny heeft daar genoeg ideeën over. Bekijk vooral haar prachtige foto’s. Veel plezier!