EEN PRE-ORDER PLAATSEN?

Dit is waarom dat een goed idee is

Een papieren pin met goud

Een pre-order? Wat is dat? Letterlijk: een voorbestelling. Plaats je tussen 1 en 11 juni een pre-order voor het Bladgoud? Dan bestel je de papieren pin voordat deze gemaakt is. Je doet zo – samen met een heleboel anderen – een investering in de toekomst van de Bloemenier. En dat is een heel goed idee!

KLEINE ONDERNEMER, GROTE AMBITIE
Bij het lanceren van een nieuw product komt een hoop kijken. Een van de belangrijkste beslissingen tijdens het maken? De oplage! Naast het bedenken van een fijn idee spelen materiaalkosten en productietijd namelijk een grote rol in de haalbaarheid van een project. Het maken van 200 papieren pins is betaalbaarder dan de productie van 20 stuks. Immers: een machine die draait, draait eenvoudig een uur langer. Een verpakking die ontworpen is bestel je snel bij. En zit ik in een goede inpakflow? Dan schuif ik die pins nog veel sneller in het bijpassend envelopje.

Als ondernemer kies ik altijd voor een haalbaar product met eerlijke prijs. Zo bouw ik aan een duurzaam bedrijf met ruimte voor groei. Bescheiden opschalen is dus belangrijk. En de uitdaging? Het startkapitaal! Want hoewel er geldt: hoe meer gemaakte pins, hoe betaalbaarder het product, de begininvestering ligt natuurlijk een stukje hoger. En daarom heb ik jouw hulp nodig!

EEN VAN DE VIJFTIG
Wil jij de Bloemenier helpen dit kleine natuurgeluk op de markt te brengen? Bestel dan vandaag nog je pre-order in de shop. Als bedankje voor je steun ontvang je tussen 1 en 11 juni €1,50 korting op het Bladgoud. Bij 50 verkochte pins van papier is er voldoende budget om het Bladgoud te gaan maken. Benieuwd op welk aantal de teller staat? Dat kun je hier volgen! En ook belangrijk om te weten: rond de eerste week van juli kun je jouw papieren pin in de brievenbus verwachten.

Bedankt voor je hulp!

Veel groeten,
Maaike

Ja, ik steun de Bloemenier met een pre-order