Buitengewoon Blad

Gratis printables

de Bloemenier printable
Wandelen is voor mij een eindeloze bron van inspiratie. Park, bos of stad: overal is natuur te vinden. Soms klein en onopvallend, soms groot en uitgestrekt. Altijd boordevol prachtige details, vormen en kleuren.

Deze set printables is geïnspireerd op het herderstasje, de stinkende gouwe, een populierenblad en het gevleugelde dopnootje van de esdoorn. Allemaal te vinden binnen een wandelstraal van 500 meter van mijn huis. Gewoon buiten en buitengewoon inspirerend.

AAN DE SLAG
• Kies een plekje in je interieur voor het Buitengewoon Blad. Zoek een schaar en verzamel papier in je favoriete kleuren.
• Print het pdf-bestand en knip alle bladeren netjes uit langs de binnenkant van de aangegeven lijn.
• Wil je jouw wandherbarium een 3D-effect geven? Vouw alle bladeren dan strak over de middennerf (gebruik eventueel een rilpen).
• Lijst de bladeren in of kies voor een posterklem of stuk papiertape om het blad mooi mee aan de wand te bevestigen.

KLAAR
Ik ben benieuwd naar jouw Buitengewoon Blad. Deel je het resultaat met me op Instagram of Facebook? Ik kijk uit naar de foto!

Heb je zin om meer natuur in papier te maken? Je bent van harte welkom in de webshop. Hier vind je verschillende pakketten met doe-het-zelf-bloemen, handige papierhulpjes en fijne materialen.

Gratis printables van de Bloemenier

Deze gratis printables worden aangeboden onder een Creative Commons licentie. Dit betekent dat je vrij bent de printables te downloaden en te maken. De printables mogen uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden gebruikt worden. Het is niet toegestaan om de printables aan te passen of om ze zonder bronvermelding te distribueren.