Over

Unieke boeketten, posters en een pin. Om zelf in elkaar te zetten, op te hangen of cadeau te geven. Klein papiergeluk geïnspireerd door de natuur.

Is het je weleens opgevallen? De fijnste momenten vinden nu plaats. Theedrinken uit je lievelingskopje, de eerste penstreek op een verse pagina of een blad dat dwarrelt van de boom. Ik geloof in de kracht van stilstaan. Aanwezig zijn en deze dingen echt ervaren. Met de natuur leven en de tijd af en toe kunnen vergeten. In een wereld vol prikkels en deadlines kan ontspannen soms voelen als een extra punt op je lijst met dingen die moeten. En dat is precies wat het niet hoeft te zijn.

De Bloemenier helpt je vertragen en geeft ruimte aan het moment. Kies voor een stijlvol en uitdagend doe-het-zelf-pakket en ervaar hoe platte vellen papier in jouw handen uitgroeien tot een prachtige bloem. Ben je niet zo’n maker? Geen zorgen: ook voor jou is er genoeg moois te ontdekken. Kant en klare bloemen of een pin van papier om elke dag met trots bij je te dragen. Zijn het niet precies die kleine dingen die het leven groots maken?

BEDACHTZAAM DESIGN
Aangenaam, mijn naam is Maaike. Productontwerper zijn betekent voor mij streven naar betere keuzes en het nemen van je verantwoordelijkheid. In een wereld vol spullen voeg ik graag iets waardevols toe. Hoe ik dat doe? Door de tijd te nemen en met aandacht te ontwerpen. Geen snelle collecties van goedkope materialen, maar tijdloze producten met gevoel voor kwaliteit. Ik sta voor een nieuwe vorm van materialisme waarbij we echt geven om de spullen om ons heen. Ik werk zorgvuldig en ben bewust over dat wat ik doe en de wereld in breng: bloemen van papier om te koesteren en met trots cadeau te geven. Aan jezelf of aan een ander.

DICHT BIJ HUIS
Ik speel graag met woorden en papier. Ik ben dol op de Nederlandse natuur en haar taal. Alle bloemen die ik maak zijn fictief en bedacht aan mijn tekentafel. Ze krijgen een passende Nederlandse naam die tot de verbeelding spreekt en een correcte versie in Latijn. Ik werk met lokale leveranciers en doe de productie in eigen beheer: van ontwerp tot tekst en fotografie. Zo bouw ik organisch en met plezier aan een parallelle wereld van natuur en papier.